Els Amics de la UNESCO posen els valors solidaris a debat


  • Comparteix:

L'associació iniciarà el nou curs a l'octubre amb 3 xerrades sobre els valors en l'actualitat

L'associació iniciarà el nou curs a l'octubre amb 3 xerrades sobre els valors en l'actualitat

Difondre valors com la tolerància o la solidaritat és l'objectiu del cicle que ha programat l'associació Amics de la UNESCO Valldoreix - Sant Cugat pel proper mes d'octubre. A través d'un seguit de ponències, l'entitat pretén fomentar l'esperit crític en una societat cada cop més materialista.

El cicle, format per tres conferències, comptarà amb la presència d'Àngel Castinieira, professor d'ESADE, Salvador Cardús, sociòleg de la UAB, i Toni Bosch, de la Ramon Llull. Llorenç Batchallí, president de l'Associació Amics de la UNESCO Valldoreix - Sant Cugat ens explica els objectius del cicle.

Llorenç Batchellí

El sentit crític, la coherència, la responsabilitat, l'esforç, són valors que avui en dia escassegen una mica i que en una societat futura serien molt convenients.


Les conferències se celebraran els propers dijous 14, 21 i 28 d'octubre A més d'aquest cicle, l'associació ha programat també, de cara el més de novembre, un cicle dedicat al Patrimoni. Es tractarà des de quatre punts de vista diferents: patrimoni de la Humanitat, del nostre país, de l'Església i de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.