El fisioterapeuta detingut per abusar sexualment de cinc pacients hauria comès dos dels delictes a Sant Cugat


  • Comparteix:

La detenció va tenir lloc a Barcelona / Foto: Mossos d'Esquadra

La detenció va tenir lloc a Barcelona / Foto: Mossos d'Esquadra

El fisioterapeuta santcugatenc detingut dimecres passat a Barcelona per abusar presumptament de cinc pacients hauria comès dos dels cinc delictes a Sant Cugat, ha confirmat Mossos a Cugat.cat. El cos ha afirmat que el detingut treballava, a banda de a Barcelona, en visites a domicili a Sant Cugat, on també passava consulta a la seva residència. La resta de delictes s'hauria comès a Barcelona.

L'arrestat té 44 anys i es presentava com a especialista en l'abordatge osteopàtic abans i després del part. Segons les informacions de Mossos, les dones acudien a la consulta amb dolències a l'esquena i el santcugatenc els feia un tractament intracavitari sense consentiment ni previ avís. Les investigacions no descarten que pugui haver-hi més víctimes.

Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar llibertat amb càrrecs amb la prohibició al detingut d'apropar-se als centres mèdics on treballa, alguns d'ells a Sant Cugat. També ha instat el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) a iniciar un procés per a la seva inhabilitació.

El Col·legi de Fisioterapeutes ha confirmat aquest dilluns a Cugat.cat que es personarà com a part afectada una vegada li arribi la notificació judicial i que procedirà a l'obertura d'un expedient del detingut. Tot i així el centre apel·la a la presumpció d'innocència del encausat en tractar-se d'un tema 'molt delicat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.