FGC i l'ONCE signen un conveni per millorar l'accessibilitat a les estacions


  • Comparteix:

34 de les 36 estacions de la línia Barcelona - Vallès de FGC estan adaptades / Font: Catalunyapress.cat

34 de les 36 estacions de la línia Barcelona - Vallès de FGC estan adaptades / Font: Catalunyapress.cat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ONCE Catalunya i la seva fundació col·laboraran per impulsar l'accessibilitat, el turisme i l'activitat física esportiva de les persones amb mobilitat reduïda a les seves instal·lacions. FGC s'ha compromès també a fomentar l'ocupació i formació de persones amb mobilitat reduïda entre els seus treballadors. A la línia Barcelona-Vallès 34 de 36 estacions ja estan adaptades i el 100% dels trens són accessibles.

L'assessorament d'ONCE i la seva fundació permetrà millores tècniques i tecnològiques en matèria d'accés per a les persones amb discapacitat en general i en especial per a les persones amb discapacitat visual a les instal·lacions de FGC. Avui en dia, el 98% de les estacions d'FGC estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

Un cop integrada la línia Barcelona-Vallès al complet, amb la millora de les estacions de Sarrià i el Putxet, FGC se situarà al capdavant dels operadors ferroviaris mundials en l'adaptació de la seva xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.