Promusa posarà en marxa aquest mes la nova app per pagar la zona blava


  • Comparteix:

L'antiga aplicació va deixar de funcionar al desembre passat

L'antiga aplicació va deixar de funcionar al desembre passat

Promusa posarà en marxa aquest mes una nova aplicació per a mòbil per pagar la zona blava després que el desembre passat deixés de funcionar l'app gestionada per l'empresa EysaMobile. L'empresa municipal ha enviat als usuaris registrats a l'antic servei un correu amb el procediment per donar-se de baixa i recuperar el saldo pendent, després de les queixes de diversos usuaris que encara no havien rebut la notificació per fer-ho.

Segons Promusa, EysaMobile va enviar aquest dilluns per correu a tots els usuaris el procediment per cancel·lar l'alta fer la petició de devolució dels diners. No obstant això, aquesta notificació no ha arribat a tots els usuaris i Promusa, com a gestora de la zona blava, ha contactat de nou amb els afectats per agilitzar el procés.

El mateix correu informa que, ara per ara, no hi ha cap aplicació operativa per al pagament de la zona blava. La novetat arribarà aquest mes amb l'activació d'una nova aplicació 'totalment gratuïta i sense necessitar d'avançar diners per al saldo'.

El pagament a través del telèfon mòbil va entrar en funcionament el desembre de 2015. El 16 de desembre passat l'aplicació va deixar de funcionar i des de llavors els usuaris no han pogut recuperar el saldo pendent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.