L'estació meterològica del CAR ha registrat aquest dimecres la temperatura més baixa des de 2013


  • Comparteix:

L'estació metereològica automàtica del CAR, el dia de la seva presentació

L'estació metereològica automàtica del CAR, el dia de la seva presentació

L'estació metereològica automàtica situada al CAR de Sant Cugat ha registrat -3,6 graus entre dos quarts de tres i les quatre de la matinada d'aquest dimecres, segons dades del Servei Metereològic de Catalunya (SMC). Es tracta de la temperatura més baixa registrada en aquesta estació des de 2013.

Des de 2013, l'estació metereològica del CAR és automàtica i disposa de sensors d’interès meteorològic per a la mesura de la temperatura i la humitat relativa de l’aire, la irradiància solar global, la direcció i velocitat del vent a 10 metres, i la precipitació.

Les dades subministrades per tots aquests sensors es registren cada 30 minuts i s'envien a la seu central del SMC cada mitja hora a través de comunicacions GPRS. Els valors s’emmagatzemen a la base de dades del SMC i se sotmeten als diversos controls de qualitat establerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.