Els sancugatencs escullen el sol i la platja i els Països Bàltics per marxar de vacances


  • Comparteix:

Es gasten entre 800 i 1.000 euros per persona

Es gasten entre 800 i 1.000 euros per persona

Les illes i les costes són un any més les destinacions més sol·licitades pels santcugatencs a l'hora de gaudir de les seves vacances d'estiu. Aquest any, però, una nova destinació ha obert mercat, els països Bàltics. Els turistes santcugatencs es gasten en les seves vacances entre 800 i 1.000 euros per persona, i l'estada sol durar una setmana.

Canàries i les illes Balears tornen a ser, un any més, el destí estrella dels sancugatencs. La platja i el descans són les opcions més escollides als mesos de juliol i agost, tot i que no se'n faci molta publicitat. Així ho explica Reyes Lev, de l'agència Viajes Halcón Sant Cugat.

Reyes Lev

La destinació estrella malgrat no fer propaganda ni promoció són Les Canàries ja que tothom va a Lanzarote


L'any passat els destins més sol·licitats, a part de les illes, van ser Patagònia i Sicília. Aquest any, en canvi, la destinació fora de l'Estat espanyol amb més sortida són els països Bàltics. Hi ha diferents motius que porten els santcugatencs fins als països de l'antiga URSS. Els baixos preus i l'enorme riquesa cultural de la regió són alguns dels alicients que ofereix aquesta destinació. Ho diu Maite Díaz, de l'agència de viatges del RACC a Sant Cugat.

Maite Díaz

Els Països Bàltics estant sortint molt bé de preu, perquè es poden combinar amb Sant Petersburg i Moscou


Amb tot, els santcugatencs es gastaran aquest estiu entre 800 i 1.000 euros de mitjana, i es preveu que s'estiguin al voltant s'una setmana a les seves destinacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.