Possibilitat de nevades a Sant Cugat, el Tibidabo i la serra de Collserola aquest dimecres


  • Comparteix:

Les nevades poden arribar a Sant Cugat a primera hora del matí / Foto: Ajuntament

Les nevades poden arribar a Sant Cugat a primera hora del matí / Foto: Ajuntament

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu la possibilitat de nevades aquest dimecres a punts de la Catalunya Central, del litoral i del prelitoral. L'entrada d'una massa d'aire fred pot portar nevades a la zona de Collserola i el Tibidabo, amb gruixos de més de dos centímetres a cotes superiors a 500 metres. A la nostra ciutat la neu podria arribar cap al migdia. Per aquest motiu, Protecció Civil ha posat en prealerta el pla NEUCAT i recomana molta prudència en la mobilitat.

Les nevades començaran a primera hora del matí a punts del Pirineu i Prepirineu central. A partir del migdia s'aniran desplaçant cap a la Catalunya Central i el litoral i prelitoral de Barcelona i Girona. No es preveu una nevada ni extensa ni abundant ,però caldrà seguir-ne l'evolució ja que es poden produir precipitacions en forma de neu granulada en cotes superiors a 500 metres.

Es recomana estar atent a les previsions meteorològiques i consultar les incidències de trànsit abans de sortir de casa. També és aconsellable tenir el vehicle preparat per a la neu, amb cadenes, manta, una llanterna i el telèfon mòbil carregat amb bateria. En la mesura del possible, Protecció Civil recomana que s'avanci la mobilitat de camions abans del migdia, quan la nevada podria afectar algunes de les vies principals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.