Les obres de remoledació d'aquest estiu a les escoles públiques costaran 500.000 euros


  • Comparteix:

L'Ajuntament aprofita un any més les vacances d'estiu per posaar a punt els centres

L'Ajuntament aprofita un any més les vacances d'estiu per posaar a punt els centres

L'Ajuntament destinarà aquest estiu més de 500.000 euros per remodelar diferents escoles i instituts públics. Els centres que registren intervencions d'una major rellevància són el Catalunya, el Pins del Vallès, la Floresta i el Joan Maragall. S'espera que les obres serveixin per deixar a punt les escoles de cara el curs vinent.

Remodelar un gimnàs, construir una ludoteca o pavimentar una pista esportiva, són algunes de les accions més importants que l'Ajuntament té previst tirar endavant a les escoles públiques de la nostra ciutat aprofitant els mesos d'estiu. Les actuacions, incloses en el marc del pla d'escoles pel 2004, suposaran una despesa d'uns 500.000 euros que es repartiran entre les àrees de Territori, Serveis Urbans i Medi Ambient.

Així ho ha explicat Àngels Solé, tinent Alcalde de Serveis Personals, que ha afegit que es tracta d'una inversió important ja que l'Ajuntament acaba assumint costos que hauria d'assumir el departament d'Educació de la Generalitat.

Àngels Solé

Estem assumint costos que haurian d'assumir el departament d'educació Em refereixo a actuacions tant importants com aïllar els sostres del CEIp La Floresta


Les actuacions més rellevants es faran al CEIP La Floresta, on està previst aïllar els sostres i millorar les parets del parvulari. Altres actuacions programades són la remodelació del gimnàs i la col·locació d'una tanca de protecció al Pins del Vallès, la construcció d'una ludoteca al CEIP Catalunya o la pavimentació de la pista i millorar els accessos als lavabos al Joan Maragall. Escoltem Àngels Solé.

Àngels Solé

Tant el Joan Maragall com el Pins, com la Floresta, sobretot aquest ja que és una de les estrelles de la nostra intervenció a les escoles públiques, tindran coses importants.


Les obres de millora a totes aquestes escoles tenen com a objectiu condicionar els diferents centres de cara el curs vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.