El Dehesa Santa María no haurà de pagar multes per tenir barrils d'exterior, tal com volia l'Ajuntament


  • Comparteix:

Imatge dels barrils situats a l'exterior del local del Dehesa Santa María

Imatge dels barrils situats a l'exterior del local del Dehesa Santa María

El bar Dehesa Santa María, situat a la plaça Augusta, no haurà de pagar les multes per tenir mitjos barrils fent funció de taula tocant la paret del local. Ho ha dictat en una sentència el jutjat contenciós administratiu número 12 de Barcelona, que sí que sanciona amb 90 euros el local per un dia determinat en què, a banda dels barrils, també hi havia clients amb cadires a la via pública. El jutge, per tant, procedeix a l'estimació parcial de la demanda de l'Ajuntament, imposant només una de les tres sancions que requeria el consistori.

El propietari del Dehesa Santa María, Toni Soriano, ha explicat que estan satisfets amb la sentència perquè el jutge els ha donat la raó després de 'la pressió de l'Ajuntament'.

Toni Soriano

La sentència et reconforta i et fa pensar que has fet les coses seguint la legalitat. Fa dos anys vam tenir un procés una mica dur amb l'Ajuntament amb les reglamentacions de les terrasses i uns decrets que ens van perjudicar. En aquella mateixa època se'ns va pressionar amb unes sancions administratives per la col·locació d'uns mitjos barrils que nosaltres enteníem que estaven al nostre espai i no a la via pública.


Fa gairebé dos anys, l'Ajuntament va signar un decret pel qual les terrasses dels bars situats a la plaça Augusta havien d'abaixar la persiana de diumenge a dijous a les onze de la nit i a dos quarts de dotze els divendres i els dissabtes. Poc després, el consistori va ampliar 30 minuts l'horari general del tancament. El decret també limita el nombre de taules que es poden col·locar, amb un màxim de 14 per al Dehesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.