El Banc del Temps celebra el dotzè aniversari amb 521 socis


  • Comparteix:

L'acte s'ha celebrat a la Casa de Cultura

L'acte s'ha celebrat a la Casa de Cultura

El Banc del Temps celebra el dotzè aniversari amb 521 socis, 47 més que l'any passat. Durant el 2016, l'espai ha propiciat 57 hores d'intercanvis individuals i 346 hores d'intercanvis grupals. Els socis han celebrat l'aniversari aquest dissabte a la Casa de Cultura amb un petit concert dels alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels i un karaoke.

Entre els intercanvis individuals realitzats destaquen les manualitats, passejar gossos, les consultes d'internet i viatges en cotxe. Pel que fa als grupals, els més demanats han estat els orientats a millorar idiomes i les sessions per al benestar personal, com teràpies de grup i ioga.

Durant el 2016, l'espai també ha posat en marxa una nova plataforma informàtica compartida amb la resta de bancs del temps de Catalunya. A més, també ha ofert una dotzena d'activitats i xerrades. En paraules d'un dels usuaris, Jaume Ibars, les activitats que propicia l'espai són molt positives per a la socialització.

Jaume Ibars

Amb aquestes trobades ens coneixem més i perdem una mica aquesta cosa de no conèixer la gent.


L'acte tingut la presència amb la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, que ha posat en valor la tasca del Banc del Temps com a reflex de les necessitats socials de la ciutat.

Susanna Pellicer

El Banc del Temps és un reflex de com viu la societat. En temps de crisi es tenien unes necessitats bàsiques que han anat canviant. Jo crec que el Banc del Temps és un reflex de la ciutat de Sant Cugat


L'acte ha acabat amb un pica-pica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.