Sant Cugat estrena avui recollida de voluminosos amb sancions de fins a 3.000 euros


  • Comparteix:

La recollida es farà al costat dels contenidors / Foto: Feicat

La recollida es farà al costat dels contenidors / Foto: Feicat

Sant Cugat posa en marxa aquest dilluns un nou sistema de recollida de voluminosos més fàcil i sense gestions. A partir d'ara, els santcugatencs hauran de deixar els voluminosos al costat del contenidor els dies assignats a cada districte a partir de les vuit del vespre. Les persones que no compleixin els horaris podran rebre multes per un import entre 750 i 3.000 euros.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, fa una crida a la col·laboració en matèria de residus i ha explicat que les sancions econòmiques busquen conscienciar la ciutadania.

Mercè Conesa

Aquells que no respectin la normativa tindran una sanció. Un voluminós fora del seu horari implica de 750 a 3.000 euros de multa. Amb això estem dient que tots hem de ser responsables.


Calendari de recollida
- Valldoreix: dilluns
- Mira-sol: dimarts
- La Floresta i les Planes: dimecres
- Centre ciutat: dijous i diumenge

Els voluminosos s'han de deixar a partir de les vuit del vespre al costat dels contenidors, excepte a Valldoreix, on s'hauran de deixar a les cantonades. També s'habilitarà un servei de recollida a domicili per a persones grans o amb mobilitat reduïda que no puguin baixar els voluminosos al carrer. Per activar aquest servei, cal trucar al telèfon gratuït 900 103 146.

A més, el consistori ha creat una aplicació per allargar la vida útil dels objectes i fomentar la reutilització que entrarà en funcionament al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.