Membres de La Xesca entren a una oficina de Banc Sabadell per denunciar l'especulació


  • Comparteix:

Moment de l'entrada de membres del col·lectiu a l'oficina de Banc Sabadell

Moment de l'entrada de membres del col·lectiu a l'oficina de Banc Sabadell

Un grup de membres del col·lectiu La Xesca ha entrat aquest dijous al vespre a l'oficina de Banc Sabadell de la plaça d'Octavià. L'acció forma part de la campanya contra l'especulació immobiliària que el col·lectiu ha engegat recentment. Solvia, immobiliària de Banc Sabadell, té interposada una denúncia contra La Xesca per l'ocupació que fan des de fa cinc mesos d'un immoble de l'avinguda de Cerdanyola.

Els membres del col·lectiu han entrat a l'interior de l'oficina de l'entitat bancària per explicar el contingut de la seva campanya 'Ni espais buits, ni projectes sense espais. Okupem l'absurd!'. La membre de l'entitat Patri Gotarda assegura que continuaran amb accions com aquesta fins que Solvia no retiri la denúncia per l'ocupació dels baixos de l'avinguda de Cerdanyola número 66.

Patri Gotarda

Volem coordinar el tema de la inspecció de l'edifici. Una vegada es faci la inspecció i vegin que no hi ha risc imminent, hauran de retirar la denúncia immediatament.


Sobre la inspecció que l'Ajuntament farà a l'edifici per garantir-ne la seguretat, La Xesca ha dit que encara no hi ha una data fixada. La inspecció anirà a càrrec de tècnics municipals i també d'arquitectes que col·laboren amb La Xesca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.