El vent provoca incidències a Sant Cugat


  • Comparteix:

Bombers ha hagut d'intervenir aquest diumenge en diverses ocasions

Bombers ha hagut d'intervenir aquest diumenge en diverses ocasions

La ventada d'aquest diumenge i dilluns a l'interior del país ha provocat a Sant Cugat diverses incidències. Bombers ha rebut tres avisos i han hagut d'intervenir per assegurar una galeria al carrer de Pastora Martos. Les altres alertes han estat per les afectacions a un tendal i per retirar un pal de llum.

Aquest diumenge, cap a les set de la tarda, el cos ha retirarat unes teules i ha assegurat una xemeneia que havia caigut pel vent en un habitatge del carrer de Francesc Moragas. Al carrer de León de Gredos, un arbre ha caigut sobre un turisme i un contenidor. Bombers també ha rebut un avís perquè una tanca metàl·lica estava a punt de desprendre al carrer de l'Abat Guillem d'Avinyó. Als carrers de Sant Juli i de Ferrer i Guàrdia han caigut dos arbres.

També han hagut d'intervenir als volts de la una del migdia al carrer de Pompeu Fabra per retirar de la via una pedra d'uns 50 quilos que s'havia desplaçat a causa del vent. Cap a dos quarts de dues, a la plaça d'en Coll, han retirat un plafó d'uralita d'uns tres metres de llargada que presentava risc de desprendre's.

La Policia Local ha retirat un arbre que havia caigut al carrer d'Osca. A més, s'ha notificat de la caiguda d'un altre arbre a prop de la font de Sant Medir, però no s'ha requerit cap actuació.

Alerta de vent
Protecció Civil ha activat aquest diumenge l'alerta del Pla PROCICAT per 'perill alt' de vent a les comarques de l'interior del país, entre elles el Vallès Occidental'. Segons les dades del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) i del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) les ratxes de vent, que bufen de component est, podrien arribar als 90 quilòmetres per hora. El cos de seguretat demana extremar la precaució en la mobilitat aquesta tarda i aquest dilluns al matí, així com en les activitats a l'aire lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.