Afectacions al trànsit per la rua dels Tres Tombs d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Mapa del pas de la rua / Foto: Ajuntament

Mapa del pas de la rua / Foto: Ajuntament

El centre de Sant Cugat es veurà afectat aquest diumenge per la rua dels Tres Tombs. La celebració provocarà talls de trànsit pels carrers per on circuli la cavalcada entre dos quarts de nou del matí i les tres de la tarda. També estarà prohibit estacionar en aquestes vies des de la mitjanit de dissabte.

Els itineraris i els horaris de les línies d'autobusos urbans i interurbans també es veuran afectades aquest diumenge des de primera hora del matí i fins, aproximadament, dos quarts de tres del migdia.

Recorregut de la rua
La rua començarà a les onze del matí a l'avinguda Pla del Vinyet i seguirà per Francesc Moragas, Quatre Cantons, Rius i Taulet, Sant Magí, Sant Martí, Castillejos, Salvador Espriu, Francesc Macià, cruïlla entre carrer de la Creu i la Torre, Francesc Macià, Orient, plaça d'en Coll, Torreblanca, Cerdanyola, Creu, Torre, Santiago Rusiñol, Santa Maria, Doctor Galtés, Valldoreix, Sant Antoni i acabarà a les dues del migdia a plaça Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.