Ingressen a presó dos detinguts per robar a cases de Sant Cugat


  • Comparteix:

Comissaria de Mossos a Sant Cugat

Comissaria de Mossos a Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns un home i una dona de 40 i 32 anys com a presumptes autors de diversos robatoris amb força a cases de Sant Cugat. Segons la policia, els lladres havien robat a cinc cases de la zona del Golf i de Valldoreix.

Els fets es remunten al 3 de febrer quan agents de Mossos estaven fent controls preventius de robatoris a domicilis a Sant Cugat. Passades les nou del vespre, els agents van identificar una parella en actitud sospitosa i amb diversos estris susceptibles de fer-se servir per forçar domicilis. Fetes les comprovacions pertinents per assegurar que no s'havia produït cap robatori per les rodalies i que els identificats no portaven cap objecte sostret, la parella va marxar.

No obstant això, la comissaria de Rubí va iniciar una investigació al voltant d'aquestes dues persones que va permetre comprovar que havien estat a Sant Cugat un dia que es van produir robatoris a la ciutat.

La investigació va concloure que la parella identificada podia estar relacionada amb més d'un robatori a la ciutat. Els investigats van ser localitzats el 6 de febrer a un hotel de Barcelona i, un cop fetes les comprovacions pertinents, van ser detinguts per la seva implicació en diversos robatoris amb força. Els investigadors van trobar-los objectes relacionats amb cinc robatoris a cases de la zona del Golf i de Valldoreix. Els robatoris es van cometre a finals de gener i principis de febrer d'enguany. Entre els objectes recuperats, hi ha joies i dues bicicletes.

La investigació continua oberta i no es descarta que puguin haver comès més robatoris a Sant Cugat i a altres localitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.