Les preinscripcions escolars per al curs 2017-2018 començaran el 23 de març


  • Comparteix:

El període de preinscripció, a punt de començar

El període de preinscripció, a punt de començar

Les preinscripcions escolars per al curs 2017-2018 començaran el 23 de març. Fins al 4 d'abril s'obrirà el termini per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria. Així, en aquest període les famílies amb fills des de P3 fins a 4t d'ESO hauran de presentar la seva sol·licitud al centre que escullin en primera opció. La Generalitat ha fixat les preinscipcions per a les escoles bressols del 2 al 12 de maig, tot i que l'Ajuntament pot establir un calendari propi que encara no ha publicat.

Del 23 de març al 7 d'abril serà el torn dels ensenyaments professionals de música i dansa. Del 16 al 24 de maig s'obrirà termini per al batxillerat i els cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny. Del 15 al 26 de maig tocarà als programes de formació i inserció.

Pel que fa als ensenyaments artístics superiors, Ensenyament explica que els centres han de publicar els terminis abans del 2 de maig.

Documentació
El formulari de sol·licitud s'ha de presentar, en tots els casos, acompanyat de la documentació següent:

- Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne està en situació d'acolliment, cal presentar la resolució d'acolliment de Treball, Afers Socials i Famílies.

- Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o guardador de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.

- Original i fotocòpia de la TSI (targeta sanitària individual) del nen, si en disposa.

- De forma extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat, el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona aporta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.