Elefants per la Pau arriba a Sant Cugat per reivindicar la defensa d'un món pacífic


  • Comparteix:

El moviment Elefants per la Pau ha arribat aquest cap de setmana al Mercantic per conscienciar els assistents que la majoria de persones defensen un món pacífic. Ho han fet a través de la imatge de l'elefant, un animal que està a la cúspide de la seva cadena alimentària però que no ataca a cap altre espècie. Per aquesta raó, els organitzadors de la jornada han fet una crida perquè tothom qui ho vulgui elabori una figura d'aquest mamífer mitjançant qualsevol format artístic.

La responsable de l'equip d'organització del grup Barcelona Elephants for Peace, Katja Norngräber, ha explicat a Cugat.cat la reflexió que volen aconseguir amb aquesta activitat.

Katja Borngräber

No ens queda més remei que cuidar el món perquè s'estan acabant els recursos. Hem de cuidar de la Terra tant com de nosaltres mateixos, amb amor, i viure en pau.


A la jornada s'han ofert diferents ponències sobre la pau i un taller de ioga, però l'activitat amb més participació ha estat la creació d'un mural ple de dibuixos d'elefants fets per nens i nenes. La fundadora d'Elefants per la Pau, Rose Marie Ganusch, ha volgut recordar que 'tots els països del món tenen una majoria pacífica amb molt poder'.

Rose Marie Gnausch

Som la majoria pacífica a tots els països. No existeix una majoria agressiva, sinó pacífica. I tenim poder.


Totes les creacions d'elefants que s'hagin fet durant aquest cap de setmana s'enviaran a Amman, la capital de Jordania, amb motiu delForum Mundial de la Pau del setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.