El CPA encara el primer semestre de l'any amb actes per celebrar el 40è aniversari de l'entitat


  • Comparteix:

Celebració de la Cruz de Mayo de l'any passat

Celebració de la Cruz de Mayo de l'any passat

El Centro Popular Andaluz (CPA) afronta el primer semestre amb diverses activitats i la mirada posada a la celebració del quarantè aniversari de l'entitat. Els actes del dia d'Andalusia, la Cruz de Mayo i la proclamació de l'andalús adoptiu són algunes de les propostes destacades dels mesos vinents.

La programació del CPA d'aquest semestre començarà el 24 de febrer amb els actes del dia d'Andalusia, amb l'acte protocolari dels quarantè aniversari de l'entitat i actuacions de flamenc a la seu del centre. L'endemà, tindrà lloc un dinar de germanor per a socis i convidats i, aquell diumenge, se celebrarà el Carnaval.

El 18 de març és el dia dedicat per al dinar del 'potaje pepito', que acollirà la sala polivalent del CPA. El preu de l'àpat és de 10 euros i es poden fer les reserves fins al 16 de març a les oficines del centre.

Altres dates marcades en el calendari del CPA són l'1 d'abril, quan es donarà a conèixer qui és l'andalús adoptiu de l'any, i el 7 de maig, amb la Cruz de Mayo.

El 2 i el 3 de juny són els dies triats per celebrar l'aniversari del CPA, tot i que encara no estan tancats els actes d'aquelles jornades.

En paral·lel, el CPA està treballant les propostes que acollirà la carpa de l'entitat per Festa Major, que estarà oberta del 28 de juny al 2 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.