En Peyu visita Valldoreix per mostrar les pífies urbanístiques i conèixer la seva gent


  • Comparteix:

Un moment del rodatge / Foto: APM

Un moment del rodatge / Foto: APM

El presentador de la secció 'Ole Tu' de l'APM de TV3, en Peyu, torna a la ciutat per posar de manifest, en aquest cas, les pífies urbanístiques de Valldoreix. L'humorista s'ha reunit al restaurant La Rampa amb tres valldoreixencs amb qui ha parlat de sexe, nudisme, de les activitats que fan al Casal i els ha desafiat a fer un 'One finger selfie challenge', un repte que consisteix a fer-se una foto despullat davant el mirall col·locant el dit de forma estratègica per tapar les part íntimes del cos.

El presentador ha explicat a Cugat.cat que ha visitat Valldoreix perquè molts espectadors són de la zona i havien fet arribar les seves demandes al programa.

Peyu

Hem escollit aquest poble, que no és poble o sí, no m'ha quedat molt clar, perquè tenim molts espectadors de la zona que ens han enviat fotos de nyaps.


Fèlix Mestres i Diego Fernández, veïns del territori des de fa 20 i 50 anys respectivament, han valorat l'experiència.

F.Mestres / D.Fernández

Han fet una pregunta d'aquelles que vol ser capciosa: 'El sexe com el veieu a aquesta edat?'. Alguna beneiteria d'aquestes se'ls escapa, però es pot parlar de tot, no hi ha cap problema. / Hem parlat del temps que portem aquí, de tot una mica, de les coses de Valldoreix. Ha estat una entrevista molt agradable.


Un dels nyaps que ha visitat en Peyu acompanyat per en Diego, la Rufina i en Fèlix ha estat un pas de vianants a mig pintar a la cruïlla del carrer Escayola amb Merla.

No és la primera vegada que en Peyu visita Sant Cugat, al desembre va 'descobrir' les múltiples pintades a l'asfalt d'un carrer a tocar de la plaça de l'Oli.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.