El Memorial Vázquez Montalbán proposa un sopar a Cal Temerari per debatre sobre la transició espanyola


  • Comparteix:

Manuel Vázquez Montalbán / Foto: Associació d'Estudis Manuel Vázquez Montalbán - Maria Espeus

Manuel Vázquez Montalbán / Foto: Associació d'Estudis Manuel Vázquez Montalbán - Maria Espeus

El Memorial Manuel Vázquez Montalbán (MVM) proposa un sopar-col·loqui sobre la transició espanyola amb la novel·la 'Los mares del sur' com a eix del debat. La cita gastronòmica i cultural és la tercera del cicle 'Contra el règim!' i tindrà lloc el dilluns 27 d'aquest mes a Cal Temerari. Per apuntar-s'hi, cal enviar un correu a mvm@stcugat.net.

El debat abordarà, entre altres aspectes, si els Pactes de la Moncloa van suposar un pas en fals per a les classes populars. La novel·la 'Los mares del sur' de Vázquez Montalbán servirà per centrar el col·loqui. El llibre explica la investigació que Pepe Carvalho duu a terme després que un empresari de renom aparegui assasinat al barri de la Trinitat, tot i que es donava per suposat que estava de viatge a la Polinèsia des de feia un any. L'acció transcorre a finals del 70, en plena transició de la dictadura a la democràcia.

El menú del sopar inclou patates a la riojana, llobarro al fonoll, vi i cafès per 18 euros. L'activitat començarà a les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.