El Seminari Pensament per la Pau sobre humor i violència de la Unipau arrenca avui


  • Comparteix:

L'humor i la violència, a debat a la Unipau / Foto: ACN

L'humor i la violència, a debat a la Unipau / Foto: ACN

El novel·lista i assagista Andrés Barba obrirà avui el seminari Pensament per la Pau, organitzat per la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) amb una xerrada sobre l'humor violent i excloent usat com a arma. La conferència, presentada per Pau Compte, començarà a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura. Abans, a dos quarts de set, el president de l'entitat, d'Arcadi Oliveres, inaugurarà el seminari amb el pallasso Tortell Poltrona.

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) centrarà enguany el seminari Pensament per la Pau en l'humor i la violència. L'objectiu de l'acte és crear un espai per a la reflexió sobre l'humor i el seu paper com a element de generació de conflictes i, a la vegada, com a peça per solucionar-los. En total, seran cinc activitats que s'allargaran fins aquest dissabte.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.