El Memorial MVM obre la convocatòria de la 12a edició dels Premis dels Treballs de Recerca


  • Comparteix:

Imatge de família de l'entrega de premis de l'11a edició / Foto: localpres

Imatge de família de l'entrega de premis de l'11a edició / Foto: localpres

El Memorial Manuel Vázquez Montalbán (MMVM) - Fundació Sant Cugat obre la convocatòria de la 12a edició dels Premis MVM de Treballs de Recerca de Batxillerat, que premia l'excel·lència entre els alumnes dels centres de la ciutat. La convocatòria també inclou la del Premi Joan Auladell per a treballs de temàtica local, que dota el Grup d'Estudis Locals (GEL). Una de les principals novetats de la convocatòria d'enguany és la possibilitat d'entregar el treball en suport digital. La data límit per entregar els exemplars és divendres 24 de febrer.

Els premis van néixer fa 12 anys amb la voluntat de mantenir viu el llegat intel·lectual i ètic de Manuel Vázquez Montalbán a través de la promoció dels valors que van formar part de l'obra de l'autor entre els joves. La convocatòria inclou un treball guanyador, dotat amb 400 euros i la seva publicació, i quatre accèssits valorats ens 150 euros per treball. El jurat seleccionarà el guanyador del Premi Joan Auladell, que podrà ser acumulable amb el Premi MVM o amb un dels seus accèssits. El Joan Auladell està dotat amb 300 euros, un diploma acreditatiu i la publicació del treball a la revista Gausac.

El jurat, presidit pel president del Memorial Manuel Vázquez Montalbán o una persona en qui delegui, estarà format per especialistes de les disciplines de les diferents modalitats del batxillerat i persones vinculades al món de l'educació.

La data límit de lliurament del treballs és divendres, 24 de febrer, de set a vuit del vespre a la Casa de Cultura. S'ofereix també la possibilitat de recollir els treballs als mateixos centres educatius per aquells que ho demanin.

La gala d'entrega dels premis tindrà lloc a final de curs, en una data encara per concretar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.