Tall de trànsit a la rambla del Jardí de Valldoreix durant una setmana per obres al clavegueram


  • Comparteix:

Rambla del Jardí / Imatge: Google Maps

Rambla del Jardí / Imatge: Google Maps

La reparació d'una claveguera provoca un tall de trànsit de la rambla del Jardí, a Valldoreix, durant una setmana. El tram afectat pel tall és el comprès entre el passeig d'Hortènsia i el de Llessamí.

La setmana que ve, els vehicles que normalment circulen per la rambla del Jardí en sentit passeig del Nard hauran de desviar-se pel carrer de Saragossa i anar a buscar el passeig de Camèlies. Un cop aquí, hauran d'accedir a la rambla del Jardí pel carrer de Peònia. Els vehicles que circulin en sentit contrari poden fer el mateix recorregut a la inversa o bé trencar per l'avinguda del Baixador i agafar el passeig de la Rosella fins al passeig de les Camèlies.

El tall comportarà el desviament del recorregut de l'autobús de la línia V3, amb la corresponent anul·lació provisional de les parades Rambla Jardí-Avinguda Baixador i Rambla Jardí-Passeig del Nard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.