Valldoreix estrenarà aquest dimecres dos autobusos amb un model de carrosseria pioner


  • Comparteix:

Valldoreix estrenarà aquest dimecres dos autobusos amb una carrosseria pionera desenvolupada específicament per a aquest servei. Els nous vehicles substituiran dos dels quatre que fa una dècada que donen servei al territori. Els busos tenen una capacitat de 29 viatgers, 18 seients, una plaça per a persones amb mobilitat reduïda i 10 per a passatges dempeus.

Es tracta d'un model Iveco carrossat per Indcar que aposta per l'accessibilitat, amb dues entrades a baixa alçada i dos parells de seients a l'alçada del terra. El motor és de baixes emissions, sota l'estàndard Euro VI, i entrega 170 cavalls de potència.

Un dels representats de ValldoreixBus, la Unió Temporal d'Empreses que gestiona el transport públic valldoreixenc, Josep Solé, ha destacat que suposen una millora de la qualitat del servei.

Joan Soler

És més fàcil accedir al vehicle. El viatge és més confortable i quan hi entres hi ha molta llum.


El president de l'EMD, Josep Puig, també s'ha felicitat per aquest canvi.

Josep Puig

Guanyem en eficàcia, en comoditat i en serveis a les persones.


Amb aquests nous vehicles i les millores en els horaris i la quantitat de serveis, l'empresa concessionària espera elevar el nombre de viatgers anuals entre un 2,5 i un 3% fins a arribar als 412.000 passatgers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.