Condemnen l'home que va matar els seus pares a Valldoreix a 25 anys d'ingrés en un psiquiàtric


  • Comparteix:

Carrer on van ocórrer els fets

Carrer on van ocórrer els fets

L'home que va matar els seus pares de 84 i 80 anys a la casa on vivien a Valldoreix ha estat condemat a passar un màxim de 25 anys en un centre psiquiàtric. Ho recull una informació del 'Diari de Terrassa', que afegeix que la sentència de l'Audiència Provincial es declara provat que l'acusat és responsable dels assassinats però se l'eximeix per l'alteració de facultats mentals que pateix.

Els fets van tenir lloc entre el 22 i el 23 de març del 2015. La policia va rebre l'avís d'una assistent social que s'havia dirigit a la casa de les víctimes. Com que cap dels membres de la parella no responia, els Bombers van haver d'obrir la casa i, aleshores, van trobar els cadàvers, que havien rebut l'impacte d'un objecte contundent, segons les investigacions.

Descoberts els morts, els Mossos van emetre una ordre de detenció del fill i la Guàrdia Civil el va localitzar a Sagunt, al País Valencià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.