L'Escola Catalunya participa al 3r Concurs Tísner de creació de jocs de català


  • Comparteix:

L'escola Catalunya portarà representació santcugatenca al certamen

L'escola Catalunya portarà representació santcugatenca al certamen

L'escola Catalunya és la participant local del 3r Concurs Tísner de creació de jocs en català, impulsat per la Plataforma per la Llengua. Aquest certamen, adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària, té l'objectiu que l'alumnat i el professorat descobreixin la faceta lúdica i creativa del català creant un joc de taula. Els grups tenen fins al 31 de març per crear les maquetes i la festa de lliurament de premis serà el 14 de maig.

La participació al Concurs Tísner s'ha duplicat en aquesta tercera edició, amb 100 aules de 62 escoles diferents. Els representants del Catalunya opten a premis com un matí d'activitats al Parc d'Aventura Anigami i una excursió en caiac a la Costa Brava. La festa final on es lliuraran premis i accèssits la condurià l'actor i humorista Toni Albà. Tots els alumnes rebran un certificat de participació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.