Gitanes i el ball de nit, les activitats més destacades d'aquest dissabte de Carnaval


  • Comparteix:

El ball de gitanes, cada cop més multitudinari, un dels plats fort del Carnaval santcugatenc

El ball de gitanes, cada cop més multitudinari, un dels plats fort del Carnaval santcugatenc

La jornada d'aquest dissabte de Carnaval comença amb la cercavila de Gitanes, a les onze del matí a la plaça de Victòria dels Àngels, i finalitza a la una del migdia amb el tradicional ball de Gitanes i de Velles, amb 328 persones que ompliran la plaça d'Octavià. Una hora més tard es repartirà el brou de Carnaval. A dos quarts de set de la tarda, les comparses inscrites estan convocades a la plaça de Barcelona per iniciar una rua pels carrers que acabarà a Octavià, on tindrà lloc l'entrega de premis per a les millors.

Més tard, a dos quarts d'onze, donarà el tret de sortida del ball de nit a la carpa de Carnaval, situada al parc de Ramon Barnils. La música de Rocktàmbuls i del DJ Orgull Gall amenitzarà la festa fins les sis de la matinada. El preu del ball de nit és de 12 euros amb consumició i de 10 per als majors de 40 anys.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.