Obertes les inscripcions per a la 59a edició de la Marxa Infantil del Club Muntanyenc


  • Comparteix:

Les inscripcions es poden fer fins al 20 de març

Les inscripcions es poden fer fins al 20 de març

Les inscripcions per a la Marxa Infantil del diumenge 2 d'abril ja estan obertes i es poden fer a través d'Internet fins al 20 de març. La inscripció té un cost de 12,50 euros per participant, més un euro solidari que enguany es destinarà a l'Associació Aprenem, que treballa per a la integració d'infants amb autisme. A més, la Fundació Obra Social de La Caixa duplicarà la donació solidària que es recapti. La Marxa està organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC).

La participació a la Marxa d'enguany és per a infants d'entre set i 12 anys en equips de dos, fins a un màxim de 2.000 infants. D'aquesta manera, queden fora els infants de sis anys i els joves de 13 i 14, que fins ara podien participar-hi. La restricció respon a la nova regularització del Consorci del Parc de Collserola d'activitats esportives. El recorregut serà molt similar al de l'any passat i passarà per llocs com Torre Cendrera, el Turó de la Torrefera i el Pi d'en Xandri, entre d'altres.

En cas que la Marxa s'hagi de suspendre a causa de les condicions meteorològiques, la segona data proposada és el dissabte 8 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.