Un jutjat incauta al MWC mòbils xinesos i francesos per infringir una patent de Fractus


  • Comparteix:

L'empresa Fractus està domiciliada a Sant Cugat

L'empresa Fractus està domiciliada a Sant Cugat

Els jutjats mercantils de Barcelona han executat aquest dilluns tres mesures cautelars relacionades amb patents de la companyia local Fractus, en aplicació del protocol de servei de guàrdia i d’actuació ràpida per al Mobile World Congress (MWC), ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Les mesures aplicades, que afecten les empreses Shenzhen Doke Electronic, Shenzhen Boway Electronics i Crosscall, consisteixen a la prohibició de qualsevol tipus d'explotació de mòbils, tauletes i altres dispositius al MWC.

Totes aquestes mesures van ser sol·licitades dimecres passat per la companyia Fractus S.A, especialitzada en desenvolupament d'antenes internes per a telèfons mòbils intel·ligents, tauletes i dispositius inalàmbrics per a l'Internet de les coses.

Les xineses Shenzhen Doke Electronic i Shenzhen Boway Electronics i la francesa Crosscall haurien infringit una patent europea, de la qual és titular la santcugatenca Fractus. El jutge ha procedit a requisar diversos models de mòbils infractors d’aquesta patent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.