Miquel Jiménez es presenta per rellevar Antonio Rodríguez al CPA amb el suport de la junta actual


  • Comparteix:

Miquel Jiménez durant el 40è aniversari de l'entitat / Foto: Localpres

Miquel Jiménez durant el 40è aniversari de l'entitat / Foto: Localpres

Miquel Jiménez presentarà candidatura per rellevar Antonio Rodríguez al capdavant del Centro Popular Andaluz (CPA) amb el suport de l'actual junta de l'entitat. Rodríguez deixarà la presidència a l'assemblea ordinària del 12 de març i, de moment, la de Jiménez és l'única candidatura en ferm per substituir-lo. Tot i això, una vegada Rodríguez renunciï formalment, s'obrirà un període d'un mes per presentar-ne d'altres.

Jiménez és vicepresident del CPA i presentarà una candidatura continuïsta amb el llegat de Rodríguez, que ha ocupat el càrrec durant 12 anys. Els objectius són fer créixer el nombre de socis, que actualment ronda els 150, i impulsar l'ús de la seu del passeig de Francesc Macià per part d'empreses i entitats per generar recursos econòmics.

Miquel Jiménez

S'estan plantejant fer xerrades, en àmbit cultural o d'altres temes. Està al costat del Monestir, és un lloc atractiu, s'estan fent reunions d'empreses i volem promocionar-lo per créixer a nivell econòmic.


L'assemblea serà el diumenge 12 de març a partir de dos quarts d'onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.