La UAB viu la segona jornada de vaga per exigir la rebaixa d'un 30% en les taxes universitàries


  • Comparteix:

Imatge de l'aturada d'ahir a l'estació de FGC de la UAB

Imatge de l'aturada d'ahir a l'estació de FGC de la UAB

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, amb altres col·lectius del moviment estudiantil, ha convocat per aquest dijous la segona jornada consecutiva de vaga d'estudiants, a través de la qual reivindiquen que s'apliqui la rebaixa del 30% de les taxes universitàries aprovada pel Parlament i que està pendent d'executar-se. Sota el lema 'Prenem el carrer per recuperar l’educació!', la mobilització fa una crida a tota la comunitat universitària a participar de l'aturada i de la manifestació convocada per avui a les dotze del migdia a la Plaça Universitat de Barcelona.

Un grup d'estudiants de la Universitat Autònoma ha impedit impedir aquest dimecres al matí la circulació de trens de les línies S2 i S55 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) durant uns 15 minuts, llançant objectes a la via per obstaculitzar l'accés al campus. Els Mossos d'Esquadra han hgaut d'intervenir per retirar aquest material i restablir la circulació de trens.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.