Els Premis Ciutat de Sant Cugat reconeixen l'Ateneu amb un dels guardons com a referent cultural


  • Comparteix:

La presidenta de l'Ateneu, Margarida Cleris, i un dels directors, Toni Ramon

La presidenta de l'Ateneu, Margarida Cleris, i un dels directors, Toni Ramon

L'Ateneu Santcugatenc s'endú un Premi Ciutat de Sant Cugat per la seva tasca de difusió de la cultura durant més de 60 anys. L'entitat està consolidada com a centre cívic de la ciutat, amb més de 200 socis, 4.000 usuaris a l'any i una oferta d'uns 170 cursos i tallers cada trimestre. L'Ateneu va celebrar l'any passat el 60è aniversari i va iniciar una nova etapa a la Casa Jaumandreu de l'avinguda de Gràcia per continuar creixent en nombre de socis i incorporar nous projectes i objectius.



La presidenta de l'entitat, Margarida Cleris, ha posat èmfasi en el trasbals que ha suposat el trasllat a la nova seu, però ha assenyalat que, gràcies als socis i als treballadors, l'entitat està oberta a tothom.

Margarida Cleris

Hi hem treballat moltíssim perquè aquest nou espai estigui obert a tothom. Tots els qui no us hi heu acostat, sou benvinguts. L'Ateneu us està esperant.


Des de la seva fundació l'any 1956, l'Ateneu ha esdevingut bressol de nombroses iniciatives culturals i entitats de treball en l'àmbit sociocultural de Sant Cugat, i també ha anat incorporant diversos projectes de responsabilitat social i mediambiental, sempre amb vocació de servei cap a la ciutadania. Al marge de la programació que acullen a la seva seu, com els Joves Jubilats, l'Espai de Lleure i el Català per a Tothom, l'Ateneu organitza a la ciutat els Mercats de Pagès i de Segona Mà i la Festa de Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.