Premi Ciutat de Sant Cugat per a l'Esplai Pica-Roca, que reclama a l'Ajuntament dotar d'espais les entitats


  • Comparteix:

Alguns dels membres de l'Esplai Pica-Roca

Alguns dels membres de l'Esplai Pica-Roca

L'Esplai Pica-Roca ha estat un dels guanyadors dels Premis Ciutat de Sant Cugat per la dedicació de l'entitat durant més de 30 anys als nens i joves de la ciutat. L'esplai va ser fundat el 1986 i s'ha consolidat com una entitat laica i sense ànim de lucre que treballa en l'educació en el lleure amb infants i joves d'entre quatre i 17 anys. Membres de l'esplai han fet un discurs crític en què han reclamat més atenció del consistori a l'hora de dotar d'espais als col·lectius.



Aquesta ha estat la reivindicació de l'entitat a la cerimònia.

Pica-Roca

Seguim actuant perquè no hagin de passar 30 anys més perquè l'Ajuntament vegi que l'educació en el lleure és una entitat necessària a la societat.


L'objectiu de l'Esplai Pica-Roca és que els infants puguin desenvolupar-se i créixer personalment, potenciant l'esperit crític, l'autonomia i la cura per l'entorn, sempre amb un esperit inclusiu amb les habilitat i capacitats de tothom. Durant aquestes tres dècades han passat per l'esplai un nombrós grup de monitors i centenars de nens i nenes que han crescut amb activitats, tallers i valors com la cooperació, l'empatia, la cohesió, la solidaritat i l'amistat.

Actualment, l'esplai forma part del moviment d’esplais catalans, ESPLAC, una associació de persones i entitats compromeses amb la transformació social i amb la transmissió dels valors laics i progressistes des de la promoció de l'educació popular i la participació ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.