1.900 signatures demanen que cap autobús passi per la plaça Lluís Millet


  • Comparteix:

L'associació de veïns Centre-Estació demana que no s'aprofiti l'agost per modificar els recorrguts i que els autobusos tornin a passar per la plaça

L'associació de veïns Centre-Estació demana que no s'aprofiti l'agost per modificar els recorrguts i que els autobusos tornin a passar per la plaça

L'Associació de Veïns Centre-Estació ha recollit més de 1.900 signatures demanant que no passi cap autobús per la plaça vianantitzada de Lluís Millet. Tot i la proposta de l'equip de govern que només passin pel mig de la plaça els autobusos de les línies 1 i 2 del centre, aquesta entitat considera que el pas d'aquestes vehicles suposa un perill per als vianants. El col·lectiu demana també que no s'aprofiti el mes d'agost per reiniciar el pas d'autobusos per la plaça.

La campanya engegada per l'Associació de Veïns Centre-Estació ha permès recollir més de 1.900 signatures en contra del pas d'autobusos per la plaça Lluís Millet. Des d'aquesta associació consideren que l'equip de govern ha de tenir en compte aquestes firmes que, segons asseguren, s'han recollit només amb l'argument del perill que representa el pas d'aquests vehicles per una zona de vianants, i en cap cas argumentant errors en el projecte del pas soterrat.

L'entitat demana que, aquest setembre, es faci finalment la reunió que des de fa setmanes han de mantenir ajuntament i veïns, i que s'escoltin les seves propostes. El seu president, Pere Soler, espera que no s'aprofiti aquest mes d'agost per començar a fer passar els autobusos per la plaça sense haver fet abans aquesta trobada.

Pere Soler

Estem a finals de juliol, al començament de les vacances, i el que no volem és arribar al setmebre i trobar-nos que els autobusos ja passen per la plaça.


Des de l'associació han reiterat la seva preocupació pel perill que, segons diuen, suposarà el pas dels autobusos per una zona de vianants, i sobretot, tenint en compte que no hi ha cap separació ni barrera física entre l'espai per on han de passar els vehicles i l'espai reservat a les persones. L'entitat considera, a més, que tampoc no s'ha previst la possibilitat que els veïns puguin estacionar, momentàniament el seu vehicle per carregar o descarregar sense entorpir el pas dels autobusos.

Tot i això, el president de l'entitat ha assegurat també que entenen la postura d'altres veïns de la zona, que no volen tenir la parada de l'autobús davant de casa, al carrer Andana, i demanen que es tornin a posar davant de l'estació dels FGC. Per a Pere Soler, cal buscar una solució que no vagi en perjudici de cap zona.

Pere Soler

Trobo molt lícit que hi hagi persones que no vulguin l'autobús davant de casa. Nosaltres no volem que es malmeti cap zona i creiem que hi ha més alternatives.


De moment, l'associació de veïns Centre-Estació està a l'espera de poder-se reunir amb els responsables del consistori, una trobada que esperen que serveixi per acostar postures i arribar a algun acord. En cas que no sigui així, des de l'entitat es plantejaran engegar noves mesures en contra del pas dels autobusos municipals per la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.