Sant Cugat va patir l'any passat 608 robatoris amb força a domicilis, un 41,7% més que al 2015


  • Comparteix:

El tercer trimestre de l'any s'han començat a revertir les xifres, amb un descens del 8,22%

El tercer trimestre de l'any s'han començat a revertir les xifres, amb un descens del 8,22%

Sant Cugat va patir l'any passat 608 robatoris amb força a domicilis, un 41,7% més que al 2015 quan se'n van produir 429, segons el balanç de criminalitat del ministeri de l'Interior espanyol. L'augment de dades de Sant Cugat no és aïllat a la comarca, ja que a poblacions com Cerdanyola i Sabadell aquest tipus de delicte ha augmentat un 20,4 i 21,9%, respectivament.

Els robatoris amb força a domicilis a la ciutat van augmentar de gener a setembre de l'any passat. De gener a març es van presentar 189 denúncies, un 73% més que el mateix període de l'any anterior.

Al segon trimestre hi va haver un increment del 32% d'aquests delictes. Els lladres van entrar a 131 habitatges de Sant Cugat davant els 99 robatoris que es van produir en aquests mesos el 2015. L'augment més significatiu va ser al tercer trimestre, de juliol a setembre, amb una crescuda del 105% dels crims.

El darrer trimestre de l'any, de setembre a desembre, s'ha invertit aquesta tendència, amb un descens del 8% d'aquests delictes si es compara amb les xifres del mateix període de l'any anterior.

L'informe també apunta un augment del 28,4% de robatoris de vehicles a motor, que han passat de 88 el 2015 a 113 el 2016. Altres dades que inclou el document són les xifres de robatoris amb violència i intimidació, que han baixat més d'un 13% a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.