Patricia Galán recull de nou el 1r premi del concurs de cartells del Dia de la Dona, dotat de 1.250 euros


  • Comparteix:

Patrícia Galán ha recollit el premi de mans de l'alcaldessa / Foto: Ajuntament

Patrícia Galán ha recollit el premi de mans de l'alcaldessa / Foto: Ajuntament

L'alumna de l'Escola Municipal d'Art i Disseny Patricia Galán ha recollit aquest dimecres, per segon any consecutiu, el primer premi del concurs de cartells del Dia de la Dona, dotat amb 1.250 euros atorgats per l'Ajuntament. A l'acte, celebrat a l'escola, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha aprofitat per reivindicar en aquest 8 de març 'que les dones hem vingut per quedar-nos', per ser referents en tots els àmbits així com en la presa de decisions.

L'obra de Galán ha estat seleccionada entre més de 50 propostes presentades per alumnes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior de les escoles d'Art i Disseny i de Batxillerat Artístic dels Instituts d'Ensenyament Secundari del Vallès Occidental. El cartell guanyador és la imatge institucional del Dia Internacional de la Dona, del qual Galán ha donat més detalls.

Patricia Galán

El contingut se'm va ocórrer a partir d'una sèrie d'il·lustracions que demostressin totes les coses que no s'han reconegut a la dona.


El segon lloc ha estat per a Esteve Garrida, del mateix centre, que ha aconseguit 250 euros en material. El disseny de Paula Blas, de l'institut Jaume Mimó de Cerdanyola, ha quedat en tercera posició i ha obtingut l'assistència a un taller d'Entretallers.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha llençat aquest missatge al jovent amb motiu del Dia de la Dona Treballadora.

Mercè Conesa

La dona ha entrat amb força a totes les estructures de la societat i no en marxarà. Volem que l'home entri a l'estructura familiar i junts fer una societat més igualitària i justa.


És la setena edició del concurs que organitza l'Ajuntament amb l'Escola Municipal d'Art i Disseny i el Servei d'Informació i Atenció a la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.