Els Bastoners acosten avui la tradició a la ciutat amb la segona part de la Diada Bastonera


  • Comparteix:

Una actuació dels Bastoners / Foto: Localpres

Una actuació dels Bastoners / Foto: Localpres

Els Bastoners de Sant Cugat volen acostar aquest dissabte la tradició als santcugatencs amb la segona part de la Diada Bastonera dels 25 anys, que es va suspendre per la pluja el novembre passat. La colla ha programat activitats dirigides a nens i adults amb la cultura popular i el ball de bastons com a protagonistes a la plaça del Rei. La jornada començarà a dos quarts d'onze del matí amb l'Oca Bastonera i acabarà, entrada la matinada, amb el concert d'Angangas i un punxadiscos.

El programa està format per les activitats que es van suspendre i se centralitzarà a la plaça del Rei. L'Oca Bastonera serà la primera activitat i vol implicar els nens en una sèrie de propostes relacionades amb la tradició en una peculiar versió del joc de taula. Després de la pausa per dinar, a les cinc de la tarda començaran els tallers infantils, que aniran seguits de la mostra d'entitats de cultura popular a dos quarts de set.

La membre de la junta de Bastoners Esther Madrona ha explicat a Cugat.cat que la intenció és donar a conèixer la colla a la ciutat.

Esther Madrona

L'objectiu de la Diada és justament aconseguir que Sant Cugat s'adoni que Bastoners estem celebrant el 25è aniversari. La millor manera de fer-ho és programant activitats per a tots els gustos i totes les edats.


El sopar popular i l'animació musical tancaran la Diada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.