300 persones participen al 30è sopar benèfic contra el càncer de l'AECC, aquest dissabte a l'hotel Qgat


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del sopar benèfic de l'AECC / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior del sopar benèfic de l'AECC / Foto: Localpres

El 30è sopar de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) arriba aquest dissabte a Sant Cugat amb 300 participants per recaptar fons per lluitar contra la malaltia. La trobada anual tindrà lloc a l'Hotel Qgat a partir de les nou del vespre. Després del sopar hi haurà una subhasta de productes cedits per empreses i comerços de la ciutat.

La presidenta de la Junta Local de l'AECC, Marta Martí, explica a Cugat.cat la gran evolució de l'associació en aquests 30 anys.

Marta Martí

Cada vegada hi ha més persones conscienciades amb la causa i més voluntaris a l'associació. També s'han incorporat moltes empreses que abans no col·laboraven amb nosaltres. Amb 30 anys hi ha hagut una evolució fantàstica.


L'acte inclou diverses actuacions, del programa '100 anys de cançons' de TV3 i d'un duet de ball de claqué, a més d'altres sorpreses que l'organització no ha volgut desvelar. Hi assisteixen 300 persones, que han completat l'aforament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.