El Toc Bastoner uneix les entitats de cultura popular en la diada bastonera dels 25 anys


  • Comparteix:

El Toc Bastoner ha unit aquest dissabte set entitats de cultura popular amb motiu de la celebració de la segona part de la Diada Bastonera dels 25 anys, que es va suspendre per la pluja el novembre passat. Els participants han combinat els trets característics de la seva activitat amb els dels Bastoners per crear una actuació única amb balls i coreografies noves.

La membre de la junta de Bastoners Esther Madrona ha destacat a Cugat.cat el bon moment que passa la cultura popular a la ciutat i la seva intenció d'unir totes les entitats.

Esther Madrona

El que hem intentat és que totes les entitats de cultura popular participin d'aquest Toc Bastoner per unir les característiques de cada entitat amb els trets dels bastoners.


Al Toc Bastoner han participat els Diables, els Geganters, l'Escola de Música Tradicional, el grup Mediterrània, els Caparrots, l'entitat sardanista i els Bastoners de Sant Cugat. També s'hi han dut a terme a la plaça del Rei les activitats que es van suspendre pel mal temps, entre les que han destacat l'Oca Bastonera i tallers infantils per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.