Gemma Aristoy continuarà a la presidència dels Castellers de Sant Cugat


  • Comparteix:

Gemma Aristoy i Biel Samsó durant una entrevista

Gemma Aristoy i Biel Samsó durant una entrevista

Gemma Aristoy continuarà com a presidenta dels Castellers de Sant Cugat, amb Àlex Castellarnau i Biel Samsó com a caps de colla. Així ho han ratificat els camises verdes a l'assemblea extraordinària d'aquest dissabte al local de l'entitat. La nova direcció dels Gausacs era l'única candidatura que es presentava i fins ara actuava com a junta gestora, ja que a l'assemblea del gener van retirar la candidatura a falta d'omplir alguns dels llocs pendents.

Els objectius de la nova junta directiva se centren a mantenir la feina feta fins ara per la colla i ampliar el reconeixement al món casteller i també a la ciutat. Des del punt de vista tècnic, com ja van explicar els caps de colla a Sant Medir, el 3 de 9 és la principal fita a l'horitzó dels camises verdes, que també volen que Sant Cugat esdevingui un punt de referència per al món casteller.

Aristoy ha detallat que volen, especialment, fer-se conèixer a la ciutat.

Gemma Aristoy

Sobretot, el que pretenem és que Sant Cugat té una colla castellera que pot fer castells de 9 i que ho volem aconseguir aquest any. Volem també enfortir la relació amb altres entitats, tant de cultura popular com d'altres àmbits.


Les actuacions a la ciutat són una de les claus per convertir Sant Cugat en plaça castellera de referència. Per això, les dues grans diades dels Gausacs fora de la Festa Major, la Diada de Sant Cugat al juliol i la Festa de Tardor, apostaran per convidats de luxe: la Colla Jove de Tarragona i els Minyons de Terrassa a l'estiu i els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sabadell a la tardor.

Una altra data fixada al calendari gausac d'enguany és el viatge que la colla que farà a Londres per visitar els Castellers of London, dels quals són padrins, a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.