54 santcugatencs volen ser mentors del Programa Català de Refugiats


  • Comparteix:

Sant Cugat ha donat suport a l'acollida de refugiats

Sant Cugat ha donat suport a l'acollida de refugiats

54 santcugatencs s'han inscrit per ser mentors del Programa Català de Refugiats, impulsat per la secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat. Una vegada passat el procés de selecció, que ha començat ja a Barcelona i s'estendrà a la resta del país, els voluntaris formaran un grup d'acollida, d'entre tres i cinc persones, que vetllarà per la integració dels refugiats i que puguin assolir una independència social i laboral el més ràpid possible.

La primera convocatòria per formar part del grup de mentors es va exhaurir el 24 de febrer, però els interessants a participar-hi que encara no s'hi hagin apuntat poden fer-ho per via telemàtica per començar el procés de selecció en la segona fase, al setembre.

Al programa, s'hi podran acollir refugiats que hagin acabat el programa estatal sense aconseguir una autonomia personal suficient tot i que, excepcionalment, s'atendran també persones que hagin deixat el programa estatal per altres raons justificades i que es trobin en situació d'exclusió social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.