'Sant Cugat ve de gust' convertirà la ciutat en una festa de l'enogastronomia del 27 de març al 2 d'abril


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà entre el dilluns 27 de març i el diumenge 2 d'abril la 1a edició del 'Sant Cugat ve de Gust'. És una proposta enogastronòmica organitzada per la Fundació Sant Cugat Actiu amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç (StC). El cap de setmana, el protagonisme serà per a una mostra repartida per diferents espais de la ciutat amb degustació i venda de productes enogastronòmics, xerrades i 'showcooking'. A més, durant tota la setmana, més de 50 restaurants del municipi oferiran un menú especial amb els plats més representatius de cada establiment sota el lema 'la millor cuina al millor preu'.

'Sant Cugat ve de gust' neix amb la vocació de convertir-se en una confluència entre restauradors, cuiners, pastissers, cellers, cervesers i tot tipus de comerços del sector a Sant Cugat. La directora de la Fundació Sant Cugat Actiu, Sílvia Solanellas, posa en valor la xarxa creada entre tots els agents implicats.

Sílvia Solanellas

Estem creant una xarxa al sector de la restauració i el comerç. Creiem que a partir d'ara, sota el nom de 'Sant Cugat ve de gust', podrem impulsar moltes accions.


La mostra enogastronòmica s'allargarà entre divendres a la tarda i diumenge a la nit, i estarà repartida en diversos punts de la localitat. A la plaça d'Octavià, l'Espai Cuina i l'Espai Dolç oferiran tastets creatius, xerrades i activitats de 'showcooking' amb la participació, entre d'altres, de la Fundació Alícia. L'Espai Tast de Vins s'ubicarà al Celler Modernista, amb la participació de sis vinaters santcugatencs i productors italians del municipi agermanat d'Alba. A la plaça del Rei hi haurà l'Espai Tast de Cervesa i Vermut, amb elaboradors locals i una zona dedicada a la ciutat extremenya agermanada de La Haba. L'innovador Espai Becaina, als Jardins del Monestir, serà un lloc on relaxar-se i compartir l'experiència a través de les xarxes socials.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha agraït la col·laboració de les diferents entitats i empreses participants i ha fet una reflexió sobre la importància de l'alimentació.

Mercè Conesa

Que Sant Cugat faci una mostra gastronòmica és indicador que ens preocupa i ens ocupa l'alimentació que tenim i l'alimentació que volem.


A banda de la mostra, durant tota la setmana 57 restaurants de la ciutat oferiran el menú 'Ve de Gust'. A través de l'aplicació web 'Sant Cugat Ve de Gust', creada per l’empresa santcugatenca Delectatech, els interessats podran geolocalitzar els establiments participants, consultar la seva oferta i reservar-hi taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.