Suspenen el Sopar a la Fresca dels comerciants per manca de participació


  • Comparteix:

Des de Sant Cugat Comerç no s'expliquen aquesta manca de resposta

Des de Sant Cugat Comerç no s'expliquen aquesta manca de resposta

El Sopar a la Fresca que, per tercer any, havien organitzat els comerciants de la ciutat amb motiu de la celebració de la diada de Sant Cugat, ha quedat finalment anul·lat per manca de participació. Des de Sant Cugat Comerç no troben una explicació que esclareixi els motius d'aquesta baixa resposta del comerç local, però asseguren que no té cap relació amb les negociacions per constituir la futura federació de comerciants, ja que segons diuen, el projecte segueix endavant.

El Sopar a la Fresca que des de fa dos anys reunia més de 500 comerciants santcugantencs a la plaça Octavià, no es celebrarà enguany. Ningú no s'hi ha apuntat, tot i la publicitat que s'havia fet de l'acte i els talonaris que s'havien repartit per les diferents botigues. Maria Eulàlia Egea, presidenta de Sant Cugat Comerç, no s'explica el què ha passat:

Mª Eulàlia Egea

No sabem el què ha passat. A l'hora de fer la previsió de gent que havia de participar en el sopar, vem veure que la xifra d'inscrits era zero.


Tot i així, segons Egea no hi ha cap problema amb les associacions de comerciants, i ja s'ha elaborat un calendari per començar a treballar en la futura federació a partir del proper setembre.

Mª Eulàllia Egea

Ja s'ha establert un calendari per aprovar els estatuts i escollir la nova junta. Es treballarà un cop al mes i al setembre començarem a treballar oficialment com a federació.


Després del fracàs d'aquesta convocatòria, queda descartat fer qualsevol altre sopar aquest estiu i s'emplacen les negociacions a l'inici del proper curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.