Els treballadors de TVE a Sant Cugat acusen la direcció de robar-los la feina


  • Comparteix:

Seu de TVE a Sant Cugat

Seu de TVE a Sant Cugat

El sindicat CCOO de RTVE exigeix a la direcció de recursos humans de la seu de Sant Cugat retirar la licitació a l'empresa externa contractada per al servei de maquillatge i perruqueria i utilitzar els diners per contractar més personal per al departament. Els treballadors lamenten en un comunicat titulat 'Ens roben la feina' que externalitzar la feina d'aquest departament 'usurpa' el lloc de treball als seus membres i perjudica encara més 'la situació d'estrès i de manca de personal' que ja hi ha.

El sindicat alerta que la direcció ha començat per externalitzar un departament petit, però podria ampliar-se a altres àrees. A més, acusa la direcció 'd'incapaç de resoldre els problemes del centre'.

Pel que fa al departament de caracterització de Sant Cugat, CCOO explica que pateixen 'seriosos problemes de manca de personal', i que han hagut de 'suportar un estrès insuportable'. Segons el sindicat, la situació és tan 'extrema' que durant un període de temps el 100% dels professionals van estar de baixa. Per aquest motiu, el sindicat va demanar un estudi de riscos psicosocials al departament, que va proporcionar dades per denunciar el cas a Inspecció de Treball.

Els treballadors de TVE a Sant Cugat es pregunten finalment els motius d'aquesta manca de solucions. Com a resposta, hipotetitzen amb dues opcions. La primera, que des del departament de maquillatge i perruqueria 'no poden manipular la informació i posar-la al servei del govern'. L'altra és perquè la direcció de Sant Cugat 'no té el pes suficient' respecte la direcció general del mitjà públic. En aquest segon cas, segons CCOO, haurien de dimitir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.