Més de 500 monitors i infants reivindicaran aquest diumenge a Sant Cugat les activitats al carrer


  • Comparteix:

Les trobades d'anys anteriors s'han fet a Rubí, Terrassa i Granollers / Foto: Esplais Catalans - ESPLAC

Les trobades d'anys anteriors s'han fet a Rubí, Terrassa i Granollers / Foto: Esplais Catalans - ESPLAC

11 esplais vallesans de la federació Esplais Catalans (Esplac) revindicaran aquest diumenge al matí fer activitats al carrer en una cercavila que comença i acaba al parc de Ramon Barnils. Més de 500 monitors, monitores i infants es trobaran sota el lema 'Per una infància al carrer'. Les activitats comencen dissabte a les deu del matí a la plaça de Lluís Millet, on es podran fer inscripcions per sis euros i hi haurà jocs i gimcanes dividits per edats. Diumenge, després del recorregut, tindrà lloc una actuació d'un grup d'animació infantil.

El membre de l'equip general del Sector Vallès de l'Esplac Miki Rueda explica que sovint tenen obstacles per organitzar activitats al carrer.

Miki Rueda

L'objectiu d'aquest any és reivindicar l'ús de l'espai públic, perquè en el dia a dia tenim moltes complicacions als nostres pobles per fer activitats al carrer. Ens trobem tots un cap de setmana per poder treballar sobre això i que les administracions ens escoltin.


Es tracta de la trobada més gran fins ara dels esplais vallesans de l'entitat, amb 111 monitors i més de 400 infants ja inscrits. Aquest any coincideixen en el dia per primera vegada la trobada general i la jove.

Esplac és una associació de 106 esplais laics i progressistes que agrupen 7.000 infants i 1.600 monitors de 67 poblacions catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.