Asdi ultima el traspàs de la gestió del servei al Grup Catalònia


  • Comparteix:

El president d'Asdi, Enric Tomàs, al sopar solidari / Foto: Premsa Sant Cugat

El president d'Asdi, Enric Tomàs, al sopar solidari / Foto: Premsa Sant Cugat

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (Asdi) enllestirà en les properes setmanes el traspàs de la gestió del servei al Grup Catalònia, que serà el propietari jurídic. Ho ha anunciat l'entitat en el seu 36è sopar benèfic, que ha aplegat més de 200 persones al Restaurant Qgat.

L'acord preveu que Asdi continuï existint com a associació i és per això que amb la culminació del traspàs s'obren nous reptes. El president d'Asdi, Enric Tomàs, ha explicat que ara caldrà abordar el desenvolupament de noves activitats.

Enric Tomàs

En el moment que es tiri endavant la nova gestió, haurem d'enfocar com farem les noves activitats que volem desenvolupar.


A banda de les activitats que organitza, Asdi també té un centre ocupacional amb places per a 24 persones. Tomàs ha explicat que en el darrer curs l'entitat ha incorporat una nova proposta.

Enric Tomàs

Amb el suport de l'Obra Social de La Caixa hem posat en marxa un grup d'esplai de nens petits. Era el repte pendent.


Aquesta activitat se suma a altres iniciatives com els grups de lleure i la discoteca d'Asdi, una activitat que aplega gent de tota la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.