Els Gausacs assoleixen els 100 castells de 8


  • Comparteix:

Els castells dels Gausacs a Sabadell / Foto: Gausacs

Els castells dels Gausacs a Sabadell / Foto: Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest diumenge el seu castell de 8 número 100. Ho han fet a Sabadell, amb un 4 de 8, construcció que els va convertir en colla de 8 ara fa sis anys. En aquesta ocasió, els camises verdes també han descarregat el 7 de 7 i la torre de 7, en una diada en la qual han estat acompanyats pels Castellers de Sabadell i els Minyons de Terrassa.

La de Sabadell també ha estat una diada d'estrenes. Els Gausacs han portat a plaça el primer 4 de 8 i el primer 2 de 7 de la temporada, una gran fita per a la colla en una segona actuació de temporada. Un dels caps de la colla, Biel Samsó, ha valorat especialment la solvència dels castells, que obre la porta a objectius més ambiciosos.

Biel Samsó

Han estat tres castells molt solvents. Que arribi com a segona actuació de l'any un 4 de 8 i un 2 de 7 implica que els objectius a mitjà i llarg termini són més grans.


Tant el 4 de 8 com el 7 de 7 han comptat amb noves incorporacions tant a la canalla, la pinya i el tronc.

De la seva banda, els Castellers de Sabadell han descarregat el 2 de 7, el 9 de 7 i el 4 de 8. Els Minyons han descarregat el 3 de 8, la torre de 7 i el 5 de 7.

La propera actuació dels Castellers de Sant Cugat serà la setmana vinent a Barcelona. Diumenge de Rams, els camises verdes actuaran a casa a la Diada de la Primavera, que agafa el relleu a la diada de l'any passat de Padrins i Fillols, i que han mantingut. Els convidats seran els Castellers d'Igualada i els de Santpedor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.