El restaurant Meetropolitan obre al polígon Can Sant Joan amb una aposta per la varietat gastronòmica


  • Comparteix:

La companyia Serunion ha inaugurat aquest dimarts el restaurant Meetropolitan, situat a un dels edificis de la immobiliària Colonial a la plaça de Xavier Cugat. Es tracta d'una remodelació de les instal·lacions que fins ara ja gestionava la companyia amb una aposta per la varietat gastronòmica i una àmplia oferta vegana i vegetariana.

El restaurant és la principal oferta de restauració del polígon de Can Sant Joan i està estructurat amb un sistema d'autoservei repartit per diferents àrees temàtiques. També ofereix un espai tancat amb servei a taula al fons de l'establiment. Al restaurant, hi treballen una quinzena de persones i serveix diàriament a un miler de comensals. El president de Serunion, Antoni Llorens, descriu el restaurant.

Antoni Llorens

És un concepte de menjar saludable i cosmopolita amb diferents illes on es poden tastar diversos productes.


El nou espai ha estat inaugurat aquest dimarts oficialment per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat que el polígon de Can Sant Joan és un pol econòmic molt important per a la ciutat. L'alcaldessa ha recordat que està en marxa un pla per fer-hi millores.

Mercè Conesa

Valorem i ens felicitem del risc que agafen les empreses per millorar els serveis a Can Sant Joan i també apostarem per invertir en aquest sector millorant les seves condicions generals.


La reforma ha suposat una inversió de 400.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.