Cal Temerari presenta les activitats del trimestre amb propostes infantils, xerrades i cursos


  • Comparteix:

Detall de la programació del proper trimestre a Cal Temerari

Detall de la programació del proper trimestre a Cal Temerari

Cal Temerari presenta la programació d'activitats i cursos del trimestre d'abril a juny amb propostes infantils, xerrades i debats, cursos i tallers i música. Entre les propostes, destaquen la xerrada 'La crisi dels refugiats a cor obert', dijous de la setmana que ve, sessions de cinema i debat, les nits temàtiques de la Unipau i programació del Festival Sant Q Black. Aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc el taller emocional 'Contes que emocionen: El Buit', a càrrec de Magalí Roca que s'integra a la programació 'Famílies en xarxa'.

Pel que fa als cursos, se n'ofereixen de llenguatge de signes, grups de conversa en català inicial i d'altres regulats, com la història de les dones a Occident. Les inscripcions als cursos i als grups de lectura es poden feral web de Cal Temerari fins el dilluns 10 d'abril.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.