La Festa Major de la Floresta aconsegueix el seu objectiu d'incrementar la participació


  • Comparteix:

Alguns actes com la cursa popular o la trobada de paellers han reunit centenars de persones

Alguns actes com la cursa popular o la trobada de paellers han reunit centenars de persones

La Festa Major de la Floresta s'ha tancat amb un gran èxit de participació. Així ho demostren activitats com la cursa popular, la trobada de paellers o la nit de jazz, que segons els propis organitzadors han desbordat les seves previsions. Després de 3 caps de setmana intensos, aquesta festa ha arribat al seu punt i final amb les tradicionals havaneres i el rom cremat.

La Festa Major de la Floresta ha acomplert els seu objectiu d'incrementar la participació. Així ho han explicat des de la comissió de festes, que s'han mostrat molt satisfets de la bona resposta que han tingut algunes activitats.

I és que segons Xavier Sanz, membre de la organització, alguns actes han arribat a desbordar les previsions, com per exemple la cursa popular o la nit de jazz. Davant d'això, Sanz assegura que per l'any que ve mantindran la mateixa línia de propostes, tot i que amb alguna novetat i amb l'esperança de poder fer servir el Casino del districte.

Xavier Sanz

Hi ha hagut diversos casos que ens han desbordat perquè ha augmentat la participació. De cara a l'any que ve volem seguir amb la mateixa línia que aquest any.


Entre els assistents a les havaneres, no hi ha faltat l'alcalde de la ciutat, que s'ha volgut afegir a la celebració de la festa grossa de la Floresta. Recoder ha destacat la gran participació que estan tenint les diferents festes majors del municipi i que evidencien que els santcugatencs tenen ganes de viure amb intensitat la seva ciutat.



Passada la Festa Major de la Floresta, aquest setembre continuaran les celebracions amb les fetes de Valldoreix i les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.